Kookstudio Adri@Zoon

Chef bij kookstudio Adri&Zoon. Koken met de beste seafood voor hun relaties.

De laatste Masterclass Fruit-de Mer zit er weer op voor dit jaar

De laatste Fruit-de-Mer masterclass zit er weer top voor 2019. De data voor 2020 zijn ook alweer bekend, zie de home page voor de nieuwe data en schrijf je snel in want Vol=Vol

Internationale Seafood Expo in Brussel

Holger kan jij voor ons gerechtjes ontwikkelen voor op de beurs, natuurlijk wil ik dit 4 dagen Brussel wat een beleving.

Oestermeisjes op Haringparty IKV Ondernemend Vlaardingen

Op de IKV ondernemend Vlaardingen mochten wij de oesters verzorgen.

Gamba's op feest in Katwijk

Gamba's op feest in Katwijk met wakame en truffelmayo het was super gezellig.

Samenwerking

Al jaren lang mogen wij op de haringparty van de firma Kloet in Vlaardingen de oesters en zalmmeisjes verzorgen. Wij hebben elkaar leren kennen bij de IKV ondernemers club.

Fruit de mer buffet

Fruits de mer buffet voor 1000 gasten op de SS Rotterdam, wat een feest.

Oesters Delta Hotel Vlaardingen


Tijdens een zakelijke bijeenkomst mochten wij diverse oester klaar maken, onze oester gin, komkommer, gember, limoen met een foam van gin werden erg gewaardeerd.

Oesterproeverij bij Sligro Rotterdam was een succes lekker buiten waar veel gasten konden proeven.

Haring party's

Onze oestermeisjes waren op veel haringparty's in Nederland te vinden. Haring en oesters is een goed huwelijk.

Haring party's

Onze oestermeisjes waren op veel haringparty's in Nederland te vinden. Haring en oesters is een goed huwelijk.

Koningsdag

Op koningsdag was het weer feest in onze locatie. Wij serveerde diverse zilte gerechten. Ons huis gerookte zalm met VL92 gin was een succes.

Masterclass Fruits de Mer


masterclass fruits de mer in onze locatie te Vlaardingen, blijft een feest.

Oesters Franse ambassade

Oesters en Champagne op de Franse Ambassade te Den Haag, een Frans feestje dus. Trots dat De Oesterparel er bij kon zijn.

Yerseke het oesterparadijs van Nederland, hier halen wij de beste oesters uit Zeeland. Direct van de Kweker verpakt onder eigen label op uw bord. Oesterman Holger wil alleen het beste, hij gaat voor kwaliteit en dat proef je.


Toon meer berichten